Vain kokki puuttuu

Ammattikeittiössä tarvitaan monenlaisia koneita ja laitteita , koska tarjottavien ruokien kirjo on erittäin monipuolinen. Tärkeimpiä ovat ruuan säilyvyyteen ja raikkauteen liittyvät erilaiset kylmälaitteet. Kun raaka-aineiden tuoreus ja säilyvyys on taattu, voi ne hyvällä mielellä ottaa valmistusprosessiin. Valmistusta tehdään pääsääntöisesti kaasulla tai sähköllä, nykyisin myös yhä useammassa keittiössä puuhiiligrillillä. Moni keittiömaailmaa tuntematon ei tiedä, kuinka paljon erilaisia laitteita ja työkaluja käytetään ruuan esivalmistelussa. Lopuksi tiskin käsittelyn pitää olla tehokasta ja vaivatonta, jotta astiat saadaan puhtaiksi ripeästi.

Virtus Groupin tuotteista löytyvät kaikki laadukkaat koneet ja välineet, mitä ammattikeittiössä voi kuvitella tarvittavan. Vain kokki puuttuu. Hyvin varustettu keittiö houkuttelee käyttäjäkseen hyvän kokin.

0